Matrasvernieuwer 160×200 🔴 9 ONVOORSTELBARE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrasvernieuwer 160×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrasvernieuwer 160x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrasvernieuwer 160×200: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matrasvernieuwer 160×200

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Matrasvernieuwer 160x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matrasvernieuwer 160×200 Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar is te de dekentje te wassen, is het deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en het prijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kunnen het temperatuur van de bedden worden gereguleerd. Het apparaat dient vlakbij het bed te worden opgesteld en ook mogen met een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bestaan de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het prijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende bedden. We concentreren in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beide bedden hebben een diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar stevig karakter, wat uitstekend past bij kant en achterkant slapers.

De gemengde is precies enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussen de twee materassen blijkt dat bij de gemengde één pocketveer laag schijnt toegevoegd.
De kleinere formaat van de Het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en ook de grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf 899 euro tot €2.039. Net als jij mag zien, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrasvernieuwer 160×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Zoals zoals alle materialen hebben ook foam en binnen veren elk eigen sterk aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de top opperste laag is aangepast voor te een wat knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een krachtige lucht kun hebben?

Klopt, indien je verse Emma-bed een stank heeft, ligt het feit dat zeer gewoon. De lucht staat ongevaarlijk en als je hetzij bed 72 uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt dat stank. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op het laten rusten. Daarom maakt je geen bezorgdheden aangaande de lucht afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrasvernieuwer 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️