Matrastijk ᐅ 13 SIMPELE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrastijk:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrastijk

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrastijk: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Matrastijk

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Matrastijk

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matrastijk Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar blijkt te zijn te de dekentje om te schoonmaken, is het dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook de prijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap mag de warmte vanuit de bed worden geregeld. De apparaat hoort vlakbij de slaapplek om te zijn neergezet en ook mag door middel van 1 afstandsbediening worden bijgesteld. Van dit bevinden het accu’s niet standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in de twee populairste bedden: Emma O2 en de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium naar vast eigenschap, hetgeen prima past voor kant en rugslapers.

De hybrid schijnt precies een beetje steviger. De grootste onderscheid tussenin de twee materassen is het feit dat op de gemengde één pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
De minste formaat van het Emma O2 bed kostprijs 439 en de grote afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid matras vangen aan de tarieven vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals jij mag aanschouwen, lopen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrastijk

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterke aspecten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat extra steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een erg dampig klimaat woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een intense stank kan hebben?

Ja, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt dat heel gewoon. Het geur ligt onschadelijk en wanneer u de bed tweeënzeventig uren laat luchten, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel baby op de toestaan rusten. Derhalve maak je jij niet zorgen betreffende deze geur van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matrastijk

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️