Matrassen Schuim 🔴 6 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de beste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen Schuim:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matrassen Schuim

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrassen Schuim: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matrassen Schuim

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matrassen Schuim

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matrassen Schuim Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het haalbaar blijkt te zijn om het dekbed om te reinigen, blijkt het deken te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en het kostprijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad tool kunnen de temperatuur van het bedden worden geregeld. De machine moet naast de het slaapplek om te zijn geplaatst en ook mag via een afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van de temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende matrassen. We zoomen in op het twee populairste matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden kennen een omvang vanaf 25. De O2 bezit ’n middelmatig tot stevig karakter, hetgeen prima past bij zij en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is net enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussen de twee matrassen schijnt dat op het hybrid één pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
De kleinere maat van het Het Emma O2 matras kost 439 euro en de grote afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid matras starten het tarieven van 899 tot en met 2039 euro. Net als je kunt aanschouwen, bewegen het kosten sterk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen Schuim

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die last heeft door drukzones (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk sterk punten. Schuim functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig weer woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast om om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kan ervaren?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-bed een geur bezit, is het feit dat heel normaal. Die lucht is ongevaarlijk en als u het bed tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt deze geur. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby op het te rusten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen over de geur afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matrassen Schuim

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️