Matrassen Oldenzaal 🔴 10 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen Oldenzaal:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrassen Oldenzaal

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrassen Oldenzaal: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matrassen Oldenzaal

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Matrassen Oldenzaal

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Matrassen Oldenzaal Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar blijkt te zijn om de dekbed te schoonmaken, blijkt de deken te gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er 2 maten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en ook de kosten begint op 165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kunnen het temperatuur van de bed worden gereguleerd. Het toestel dient vlakbij de slaapplek om te worden neergezet en ook mag via 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit bevinden het accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. Het kosten vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal uiteenlopende materassen. Wij focussen in op de twee meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beide materassen kennen een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één medium naar stevig karakter, wat prima aansluit bij kant en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt juist een beetje steviger. Het grootste verschil tussen de een tweetal bedden schijnt het feit dat op de hybrid ’n pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten de prijzen vanuit €899 t/m 2.039 euro. Net als jij kan bekijken, bewegen het prijzen sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen Oldenzaal

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterk punten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een erg nat klimaat verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een wat knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn bed een krachtige lucht mag ervaren?

Klopt, als je nieuwe Emma-matras een stank heeft, ligt dat erg normaal. Het geur ligt onbedreigend en indien u de slaapoppervlak 72 uren laat doorluchten, vervaagt deze lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op toestaan dutten. Daarom maak u geen enkele zorgen aangaande de stank afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matrassen Oldenzaal

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️