Matrassen Kiezen 🔥 9 OPVALLENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen Kiezen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrassen Kiezen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrassen Kiezen: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Matrassen Kiezen

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matrassen Kiezen

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Matrassen Kiezen Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn om het dekentje om te wassen, blijkt het deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus de kostprijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bedden zijn gereguleerd. De machine hoort naast de de bed om te wezen neergezet en ook kan met 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan het batterijen niet standaardmatig ingesloten. De kosten vanaf het temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse materassen. We zoomen in de 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen ’n dikte vanaf 25. Het O2 bezit één gemiddeld naar stevig eigenschap, dat prima past voor zij en rugslapers.

De hybride blijkt precies enigszins steviger. De grootste onderscheid tussendoor de 2 bedden is dat aan de hybride één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf de Emma O2 materas kostprijs €439 en ook het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan de kosten van €899 t/m €2.039. Zoals u kan aanschouwen, gaan het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen Kiezen

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk eigen krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een erg vochtig milieu woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast voor een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een intense stank kan hebben?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-matras een stank ervaart, ligt het feit dat zeer gewoon. De lucht ligt onbedreigend en indien u hetzij matras tweeënzeventig uren laat doorluchten, vervaagt dat stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel baby’s op de toelaten slapen. Daarom maak je u niet zorgen aangaande deze stank afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrassen Kiezen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️