Matrassen Consumentenbond 🔴 13 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen Consumentenbond:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrassen Consumentenbond

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrassen Consumentenbond: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matrassen Consumentenbond

Emma heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matrassen Consumentenbond

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matrassen Consumentenbond Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is om de dekentje te reinigen, is het dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en het prijs start bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan de temperatuur van het bed wezen gereguleerd. Het toestel hoort naast de bedden te zijn geplaatst plus mag met 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Hiervan zijn het accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. De prijs van het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in het 2 favoriete matrassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad van 25. De O2 bezit een medium naar vast karakter, dat goed aansluit bij zijde en ook rugslapers.

De hybride is net een beetje steviger. Het grote afwijking tussendoor de 2 materassen is het bij het gemengde één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van de Emma O2 materas kostprijs 439 en ook de grote afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed starten het kosten van 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op jij mag bekijken, gaan het tarieven sterk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen Consumentenbond

Naast de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Wie last voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Net zoals alle materialen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen krachtige aspecten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en bieden zodoende wat meer support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (echter nog vaster dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen matras een sterke lucht mag hebben?

Ja, indien uw nieuwe Emma-bed een lucht heeft, staat dat zeer gebruikelijk. Het stank ligt onschadelijk en als jij de matras tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt dat stank. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op om slapen. Dus maak jij geen enkele bekommeringen over de geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matrassen Consumentenbond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️