Matrass 🔥 11 LUCRATIEVE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrass:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matrass

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrass: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matrass

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matrass

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matrass Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar is te de dekbed te wassen, is de dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kan het warmte vanuit de bedden wezen gereguleerd. Het toestel hoort naast het bedden om te wezen neergezet plus kan met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bevinden de accu’s geen standaard bijgevoegd. Het kosten van het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse materassen. We zoomen in op het 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten één diktegraad van 25. Het O2 kent een gemiddeld tot vast karakter, dat uitstekend past voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt precies iets steviger. Het belangrijkste afwijking tussendoor de een tweetal matrassen is het feit dat aan de gemengde één pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
De kleinste afmeting van de Emma O2 matras kost 439 euro en tevens de grote formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras starten de kosten van 899 euro tot 2.039 euro. Net als jij kan zien, lopen de kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrass

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukzones (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique krachtige punten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kun ervaren?

Ja, als jouw recente Emma-matras een stank bezit, staat datgene heel gewoon. Het stank staat onschadelijk en indien jij de bed tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, vervaagt die geur. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel zuigelingen op te dutten. Dus maak je jij geen bezorgdheden betreffende de stank afkomstig van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrass

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️