Matrashoes Wassen ᐅ 9 ONTHULLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrashoes Wassen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrashoes Wassen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrashoes Wassen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Matrashoes Wassen

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matrashoes Wassen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matrashoes Wassen Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is te het deken om te reinigen, is het dekbed te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240×220 en ook de kosten vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen de warmte vanaf het bedden worden geregeld. De apparaat hoort vlakbij het bed om te worden neergezet en ook mag met één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan bestaan het energiecellen geen standaardmatig ingesloten. Het prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal verschillende bedden. Wij concentreren in de 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 kent ’n medium tot ferm aard, hetgeen uitstekend aansluit bij zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid schijnt net enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussendoor de een tweetal materassen blijkt het op de hybride één pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere formaat vanaf de Emma O2 matras kostprijs €439 en de grootste afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten van €899 tot 2.039 euro. Net als je kunt aanschouwen, lopen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrashoes Wassen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen sterk aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je veel transpireert of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om te een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-bed een geur ervaart, staat datgene heel gebruikelijk. Het lucht ligt onschadelijk en wanneer u het bed tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt dat stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel baby op te rusten. Dus maak je geen enkele bekommeringen betreffende deze stank van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matrashoes Wassen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️