Matrashoes Droger ➡️ 14 VERRASSENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrashoes Droger:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matrashoes Droger

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrashoes Droger: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matrashoes Droger

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matrashoes Droger

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matrashoes Droger Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te het dekbed te schoonmaken, is het deken te gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er zijn 2 maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het prijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kan de temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het toestel moet vlakbij de bed om te zijn geplaatst en ook mag via 1 afstandbediening zijn versteld. Daarvan zijn de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende materassen. We concentreren in op het twee favoriete materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang van 25 cm. Het O2 heeft één middelmatig naar stevig eigenschap, hetgeen goed past bij zij en tevens rugslapers.

De hybrid is juist enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussen het 2 materassen is dat op het hybrid een pocketveer niveau is geïntegreerd.
Het kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en ook het grote maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas beginnen het prijzen vanuit €899 tot 2039 euro. Net als u kunt zien, gaan het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrashoes Droger

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Net gelijk elk materialen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen krachtige aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke geur mag ervaren?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-bed een geur ervaart, ligt dat zeer normaal. Het lucht is onbedreigend en als u de matras twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt die stank. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op de laten slapen. Derhalve maakt u niet bezorgdheden over de stank uit uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matrashoes Droger

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️