Matrasbeschermer Waterdicht 180×200 ➡️ 10 ONVOORSTELBARE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrasbeschermer Waterdicht 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om je de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matrasbeschermer Waterdicht 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrasbeschermer Waterdicht 180×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Matrasbeschermer Waterdicht 180×200

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matrasbeschermer Waterdicht 180x200

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Matrasbeschermer Waterdicht 180×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt de deken te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en de kosten vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kan de warmte vanuit het bedje zijn geregeld. De machine hoort naast de de bed om te zijn opgesteld en mag via 1 afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bevinden de accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende matrassen. Wij zoomen in de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten een dikte vanaf 25. De O2 bezit ’n middelmatig naar ferm eigenschap, dat goed past voor zij en tevens achterkant slapers.

De gemengde is juist iets steviger. De grootste onderscheid tussen het een tweetal materassen blijkt het feit dat aan de hybride een pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van de Het Emma O2 materas kostprijs €439 en tevens het grootst maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten de tarieven vanaf 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op je kunt zien, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrasbeschermer Waterdicht 180×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie last voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk krachtige punten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer vochtig weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar toch vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke geur kan hebben?

Inderdaad, indien je recente Emma-matras een geur bezit, ligt dat heel gewoon. Het lucht is onschadelijk en indien u de slaapoppervlak 72 uurtjes laat luchten, verdampt dat lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan met het doel baby’s op het toelaten slapen. Dus maakt je geen bezorgdheden betreffende het geur uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Matrasbeschermer Waterdicht 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️