Matrasbeschermer Baby ᐅ 15 MAKKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrasbeschermer Baby:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om je de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matrasbeschermer Baby

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrasbeschermer Baby: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matrasbeschermer Baby

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matrasbeschermer Baby

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Matrasbeschermer Baby Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar is te de dekbed te wassen, blijkt het deken te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument kan het warmtegraad vanuit het bedje wezen gereguleerd. Het apparaat dient naast de slaapplek te zijn neergezet en mag door middel van 1 afstandbediening worden versteld. Van dit zijn het accu’s niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende matrassen. We zoomen in de twee meest populaire materassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n dikte vanaf 25. Het O2 bezit een medium naar vast karakter, wat goed aansluit bij kant en tevens rugslapers.

De gemengde is net een beetje steviger. De grote afwijking tussen de een tweetal bedden is het feit dat op de gemengde één pocketvering laag blijkt toegevoegd.
De kleinere maat van de Emma O2 bed bedraagt 439 en de grootste maat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras starten het prijzen vanaf 899 euro t/m €2.039. Zoals je kan zien, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrasbeschermer Baby

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie last ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lang op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Zoals als ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren elk eigen sterke aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig klimaat leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast om te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kan ervaren?

Inderdaad, indien je recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt datgene heel gebruikelijk. Het stank ligt ongevaarlijk en indien jij hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt deze stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby’s op de laten rusten. Derhalve maak je u geen enkele bekommeringen aangaande het geur afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matrasbeschermer Baby

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️