Matras Tweepersoons ✔️ 4 SCHOKKENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Tweepersoons:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Tweepersoons

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Tweepersoons: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Tweepersoons

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matras Tweepersoons

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matras Tweepersoons Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar is te de dekbed om te wassen, blijkt het dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en het prijs begint bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag de temperatuur vanaf het bedden worden beheerd. De toestel dient naast de slaapplek te worden geplaatst plus kan via één afstandbediening wezen versteld. Hiervan bevinden het batterijen geen standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende materassen. We concentreren in de een tweetal populairste materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen één diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft een gemiddeld naar vast aard, wat uitstekend past voor zijde en rugslapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussendoor de twee matrassen blijkt het bij het hybrid een pocketveer niveau is toegepast.
De kleinere formaat van de Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 en tevens de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de kosten vanuit €899 tot en met €2.039. Net als je kan zien, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Tweepersoons

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukplekken (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals elk stoffen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk krachtige kanten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een erg dampig weer leeft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om om een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een lucht ervaart, staat het feit dat heel normaal. De geur ligt ongevaarlijk en als u de bed 72 uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt die lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om zuigelingen op het toelaten rusten. Derhalve maak je geen enkele bekommeringen over deze geur uit je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Tweepersoons

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️