Matras Testen 🔴 11 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Testen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Testen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Testen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Testen

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras Testen

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Testen Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het dekentje om te wassen, blijkt het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm en 240 bij 220 en ook het prijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bedden zijn geregeld. Het machine moet naast het slaapplek om te zijn neergezet plus kan via één afstandbediening worden versteld. Daarvan zijn het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij concentreren in op de 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben één omvang vanaf 25 cm. De O2 kent een medium naar vast karakter, wat prima past voor kant en ook achterkant slapers.

Het hybride schijnt juist een beetje steviger. De grote afwijking tussendoor het twee matrassen schijnt het aan het hybrid ’n pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het kleinste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en de grootst afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid bed vangen aan de tarieven vanaf 899 t/m 2039 euro. Zoals je kunt zien, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Testen

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Degenen die last ervaart door drukplekken (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer nat klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast om om een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn bed een sterke geur kan bezitten?

Inderdaad, indien je recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat dat heel gewoon. Die geur staat ongevaarlijk en wanneer jij de matras tweeënzeventig uren toelaat ventileren, verdwijnt deze stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel baby’s op te rusten. Daarom maakt je niet zorgen aangaande deze geur van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Testen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️