Matras Pocketvering ➡️ 12 VERBIJSTERENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Pocketvering:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matras Pocketvering

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Pocketvering: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matras Pocketvering

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matras Pocketvering

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Matras Pocketvering Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is te de dekbed te reinigen, is de deken te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag de warmte vanuit het bedden wezen beheerd. Het machine dient naast de het bedden te zijn neergezet en ook kan via één afstandsbediening worden aangepast. Van dit zijn het batterijen geen standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf de temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende materassen. Wij focussen in op het twee populairste bedden: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een gemiddeld tot stevig aard, hetgeen prima past bij kant en ook rugslapers.

De hybride blijkt juist iets steviger. De grote onderscheid tussen het 2 materassen blijkt het feit dat op het hybrid een pocketvering laag blijkt toegevoegd.
Het minste formaat vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs 439 en ook de grote formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit 899 t/m €2.039. Net als jij kan zien, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Pocketvering

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun unique krachtige punten. Foam werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer nat weer leeft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins knusser wolkengevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn matras een krachtige geur kun bezitten?

Ja, als uw verse Emma-bed een lucht bezit, ligt het feit dat heel normaal. De lucht is ongevaarlijk en indien jij het bed tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt dat lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel zuigelingen op om slapen. Dus maakt je geen bekommeringen over het lucht van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Pocketvering

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️