Matras Kinderbed ☑️ 5 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Kinderbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Kinderbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Kinderbed: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Kinderbed

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras Kinderbed

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Matras Kinderbed Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, blijkt het dekbed te gewichtig gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240×220 plus het prijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kunnen het warmtegraad vanuit het bed wezen geregeld. De machine dient naast de de slaapplek om te worden opgesteld en ook kan met een afstandsbediening zijn versteld. Van dit bestaan de energiecellen niet standaard bijgevoegd. De kosten vanaf de tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse matrassen. Wij focussen in op het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n gemiddeld tot vast karakter, wat uitstekend geschikt is bij kant en rugzijde slapers.

Het hybrid is juist iets harder. De belangrijkste afwijking tussendoor de twee matrassen is het bij het hybride één pocketveer niveau is toegevoegd.
Het minste formaat vanaf de Het Emma O2 bed bedraagt 439 en de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de prijzen vanaf 899 euro tot 2039 euro. Gelijkend op je mag zien, lopen de tarieven sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Kinderbed

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die last ervaart door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als elk stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen krachtige kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een erg vochtig klimaat woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje warmer gevoel van wolken en dus als softer (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn matras een sterke geur kun ervaren?

Ja, als je recente Emma-bed een geur ervaart, staat datgene zeer gewoon. Die lucht is onschadelijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat ventileren, verdwijnt dat lucht. Ons items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel zuigelingen op het toelaten rusten. Daarom maak u geen zorgen over de lucht uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras Kinderbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️