Matras Hoes Wassen 🔥 5 VERBAZENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Hoes Wassen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras Hoes Wassen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Hoes Wassen: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Hoes Wassen

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matras Hoes Wassen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras Hoes Wassen Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar schijnt te zijn om de deken om te schoonmaken, is het deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240×220 en de kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument mag de warmte vanaf het bed wezen beheerd. De toestel hoort vlakbij het bedden te zijn opgesteld en mag door middel van 1 afstandbediening zijn aangepast. Van dit bestaan het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse materassen. We concentreren in het een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen kennen ’n diktegraad van 25 centimeter. De O2 kent één gemiddeld naar stevig eigenschap, hetgeen uitstekend aansluit voor zij en rugslapers.

Het hybride is net enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het 2 materassen blijkt dat bij de gemengde ’n pocketveringssysteem laag is toegepast.
Het kleinste afmeting vanaf de Emma O2 materas kost 439 euro en ook de grootste maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de kosten vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op jij kan zien, lopen de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Hoes Wassen

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (meestal indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterk punten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat extra support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een erg vochtig milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank mag ervaren?

Klopt, als uw verse Emma-matras een lucht heeft, staat datgene erg gebruikelijk. Die geur staat onschadelijk en wanneer je het matras tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt die stank. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby’s op de toestaan dutten. Dus maakt jij geen bezorgdheden over de lucht uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Hoes Wassen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️