Matras Emma Simba 🔥 3 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Emma Simba:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras Emma Simba

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Emma Simba: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Emma Simba

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Matras Emma Simba

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Emma Simba Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de deken om te reinigen, blijkt de dekbed te erg gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 en de prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap mag de warmtegraad vanaf de bed worden geregeld. De machine moet naast het bed om te zijn geplaatst en ook mag met één afstandsbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn het batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. De prijs van het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende matrassen. Wij focussen in het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei matrassen kennen één dikte vanaf 25. Het O2 bezit ’n medium naar vast eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybride blijkt net een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussen de twee matrassen schijnt het bij de gemengde één pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 materas bedraagt 439 euro en de grote afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed starten het prijzen vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt zien, gaan het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Emma Simba

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Personen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Net gelijk elk stoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterke aspecten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en vaker het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een heel nat milieu woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een krachtige geur mag ervaren?

Ja, indien je verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat datgene zeer gewoon. Die stank staat onbedreigend en wanneer jij hetzij matras 72 uren laat ventileren, verdampt deze stank. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook toegestaan voor het doel baby op de toelaten rusten. Dus maak je je geen zorgen betreffende de stank afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras Emma Simba

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️