Matras Emma 90x200x25 ᐅ 12 SCHOKKENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Emma 90x200x25:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras Emma 90x200x25

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Emma 90x200x25: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Emma 90x200x25

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras Emma 90x200x25

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras Emma 90x200x25 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te reinigen, is de dekentje te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het prijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool mag het temperatuur vanaf de bedden zijn beheerd. Het apparaat moet vlakbij het bed om te zijn geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandbediening wezen bijgesteld. Hiervan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse matrassen. We zoomen in op de 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één dikte van 25 cm. De O2 heeft één middelmatig tot ferm aard, dat goed past bij kant en rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net iets harder. De grote onderscheid tussen het 2 bedden blijkt het op de hybride ’n pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van het Emma O2 bed kost 439 en de grootste maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het tarieven vanuit 899 t/m €2.039. Zoals jij kunt aanschouwen, gaan het kosten krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Emma 90x200x25

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen sterke aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel dampig klimaat verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag is aangepast te een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter nog steeds harder dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een intense stank kan ervaren?

Inderdaad, als uw nieuwe Emma-bed een geur heeft, staat het feit dat zeer normaal. Het geur is onschadelijk en als jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdampt deze stank. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby’s op het toestaan slapen. Dus maak jij geen bekommeringen betreffende deze geur van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Emma 90x200x25

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️