Matras Duurzaam ✔️ 4 BEWEZEN FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Duurzaam:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Duurzaam

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Duurzaam: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matras Duurzaam

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matras Duurzaam

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matras Duurzaam Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar is om de deken te reinigen, is de dekbed te gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kunnen het temperatuur vanaf de bedje worden beheerd. Het toestel moet vlakbij het slaapplek te wezen opgesteld en ook mag via 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit zijn het accu’s geen standaardgewijs ingesloten. De kosten vanaf de tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende matrassen. We focussen in de 2 populairste materassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n middelmatig naar ferm karakter, dat uitstekend past bij zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is net enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen het een tweetal bedden blijkt het op de gemengde één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en de grootst afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten de prijzen vanaf 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, lopen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Duurzaam

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn voelt door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocket veer en vulling?

Gelijk als ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterke punten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde optie voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een erg nat milieu verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar toch steviger dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank kan ervaren?

Ja, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat dat zeer gewoon. De geur staat onbedreigend en als jij hetzij bed twee en zeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt deze stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend voor het doel baby’s op toestaan dutten. Dus maakt jij geen bekommeringen over het lucht uit je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras Duurzaam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️