Matras Direct Leverbaar 🔴 5 BEWEZEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Direct Leverbaar:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Direct Leverbaar

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Direct Leverbaar: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Direct Leverbaar

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matras Direct Leverbaar

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matras Direct Leverbaar Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de deken om te schoonmaken, blijkt de deken te zwaar voor huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 en het kosten begint bij 165 euro.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf de bedden wezen gereguleerd. De apparaat hoort naast de slaapplek te zijn geplaatst en ook mogen via een afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bevinden het energiecellen geen standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen kennen een diktegraad van 25. De O2 kent ’n medium tot vast eigenschap, dat goed geschikt is bij zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride schijnt juist enigszins harder. De grootste verschil tussen de 2 bedden blijkt het feit dat op de hybride één pocketveringssysteem laag is geïntegreerd.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens het grootst formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de kosten vanaf 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op jij kunt zien, gaan de prijzen krachtig uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Direct Leverbaar

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net als elk materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterk punten. Schuim werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer vochtig milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat knusser gevoel van wolken en daarom als softer (echter toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een intense stank mag hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt datgene zeer gewoon. Die lucht staat onbedreigend en indien u hetzij slaapoppervlak 72 uur laat toe doorluchten, vervaagt deze stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om baby op de toelaten dutten. Daarom maak je u niet zorgen over de stank uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras Direct Leverbaar

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️