Matras Aanbieding 180×200 🔥 7 LUCRATIEVE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Aanbieding 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras Aanbieding 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Aanbieding 180×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Aanbieding 180×200

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras Aanbieding 180x200

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras Aanbieding 180×200 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar is te de dekentje om te reinigen, is de deken te zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het prijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool mag het temperatuur vanuit de bed worden geregeld. Het apparaat moet vlakbij het bed te wezen opgesteld plus mogen via één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Daarvan zijn de batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 verschillende bedden. Wij focussen in het 2 meest populaire matrassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide matrassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent een middelmatig naar stevig karakter, hetgeen prima past bij kant en ook achterkant slapers.

Het gemengde schijnt juist enigszins harder. De belangrijkste verschil tussendoor de twee bedden schijnt het feit dat bij de hybrid één pocketveer niveau blijkt toegepast.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas kost 439 en tevens het grootst afmeting €1.069. de Emma Hybrid materas starten het tarieven van €899 tot en met €2.039. Net als jij kunt aanschouwen, lopen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Aanbieding 180×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie last heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Net als ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren elk unique sterke punten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer vochtig weer leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om om een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Original) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Klopt, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is het feit dat erg gebruikelijk. Het lucht ligt onschadelijk en als jij hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdampt deze lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby op de te slapen. Derhalve maakt jij geen bekommeringen aangaande de stank van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Aanbieding 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️