Matras 70×140 🔥 8 SNELLE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 70×140:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matras 70x140

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras 70×140: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matras 70×140

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matras 70x140

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras 70×140 Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk is om het dekentje om te reinigen, is de dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 plus de kostprijs start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap kan de warmte vanaf de bed worden beheerd. Het apparaat moet naast de het bedden om te zijn geplaatst en mogen met een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bestaan het accu’s niet echt standaard inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende matrassen. Wij focussen in het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden bedden kennen ’n diktegraad van 25. Het O2 bezit ’n middelmatig tot stevig eigenschap, dat goed past voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde is juist een beetje harder. De grootste verschil tussen het 2 matrassen is het op het gemengde één pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
De minste formaat vanaf het Emma O2 matras kost 439 euro en het grote afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten vanaf 899 tot en met 2039 euro. Net als jij mag aanschouwen, lopen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 70×140

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem treedt vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat extra steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer dampig weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kun bezitten?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-matras een stank bezit, staat datgene heel normaal. Het stank ligt onbedreigend en wanneer je het matras tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, vervaagt deze geur. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens erkend om baby’s op de toelaten dutten. Daarom maak u niet zorgen aangaande het stank uit uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras 70×140

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️