Matras 180×210 ➡️ 7 SIMPELE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 180×210:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras 180x210

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras 180×210: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matras 180×210

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras 180x210

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras 180×210 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het dekentje te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er twee maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook de kosten start op 165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kan de temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het machine dient naast de de slaapplek om te zijn opgesteld en mogen met 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse materassen. Wij zoomen in op het twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen één diktegraad van 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig tot ferm karakter, hetgeen goed aansluit bij kant en ook achterkant slapers.

De hybrid is precies een beetje steviger. De grote verschil tussen het twee bedden blijkt het feit dat op het gemengde een pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma O2 materas kostprijs 439 en ook het grootst formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het prijzen van 899 tot en met 2.039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 180×210

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie last ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals als ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterke kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense lucht mag ervaren?

Ja, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt het feit dat heel gebruikelijk. Het lucht ligt onbedreigend en wanneer je het bed 72 uur toelaat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op de toestaan dutten. Derhalve maakt je niet bezorgdheden over deze stank uit uw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras 180×210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️