Matras 140 Ikea 🔴 15 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 140 Ikea:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matras 140 Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras 140 Ikea: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras 140 Ikea

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matras 140 Ikea

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras 140 Ikea Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het mogelijk is te de dekbed om te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de kosten start bij €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen de temperatuur van de bed wezen geregeld. De apparaat hoort naast de bedden om te wezen neergezet plus kan met een afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan bestaan de accu’s geen standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende matrassen. We concentreren in op de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben ’n dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium naar vast eigenschap, wat uitstekend geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt juist enigszins steviger. De grote verschil tussen de 2 matrassen is het feit dat aan het hybride een pocketvering laagje is toegevoegd.
De kleinere formaat van het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en tevens de grootst formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de kosten van 899 euro tot 2039 euro. Gelijkend op jij mag aanschouwen, bewegen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 140 Ikea

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het te veel gewicht verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je veel transpireert of in een heel nat klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor te een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een intense geur kan hebben?

Klopt, indien je recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt datgene erg gewoon. Het lucht ligt onbedreigend en als je de slaapoppervlak 72 uren toelaat doorluchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel baby op het toestaan dutten. Derhalve maakt je geen enkele bezorgdheden aangaande het stank uit je verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras 140 Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️