Matras 140 Bij 200 🔥 3 BEWEZEN FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 140 Bij 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras 140 Bij 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras 140 Bij 200: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Matras 140 Bij 200

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matras 140 Bij 200

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matras 140 Bij 200 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het dekbed te wassen, is de dekentje te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 en de kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanuit het bedden worden beheerd. De toestel hoort naast de slaapplek om te zijn neergezet en ook mag door middel van een afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bevinden de accu’s niet standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier verschillende matrassen. Wij concentreren in op het 2 meest populaire materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang vanaf 25. De O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig karakter, dat prima geschikt is bij zij en tevens rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies enigszins steviger. Het grote afwijking tussen de een tweetal materassen blijkt het feit dat op het hybride één pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
Het kleinste afmeting van de Emma O2 materas kost €439 en het grootste afmeting €1.069. de Emma Hybrid matras vangen aan het prijzen vanuit 899 t/m €2.039. Zoals u mag aanschouwen, bewegen de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 140 Bij 200

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique sterk kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg vochtig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin nog harder dan de Original) is beschouwd.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een intense geur kun hebben?

Ja, wanneer uw recente Emma-matras een lucht heeft, staat datgene zeer gebruikelijk. De geur staat onschadelijk en als u hetzij matras 72 uur toelaat luchten, verdampt dat stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op de laten rusten. Daarom maak jij niet bekommeringen betreffende deze lucht afkomstig van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras 140 Bij 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️