Matras 135 X 190 🔥 14 SCHOKKENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 135 X 190:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matras 135 X 190

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras 135 X 190: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras 135 X 190

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matras 135 X 190

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras 135 X 190 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar blijkt te zijn om het deken te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook de kosten begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag de temperatuur vanaf de bedden worden geregeld. De machine moet naast de het bedden om te wezen neergezet plus kan met een afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan de batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. De kosten vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. Wij concentreren in de een tweetal populairste materassen: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n diktegraad vanaf 25. De O2 kent een gemiddeld tot stevig karakter, hetgeen goed past bij zij en ook rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins harder. De belangrijkste afwijking tussen het 2 bedden blijkt dat bij de hybride een pocketveer laagje is toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en ook het grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras starten het kosten van 899 euro t/m €2.039. Zoals u kan aanschouwen, gaan het kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 135 X 190

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een erg dampig weer verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast om een enigszins knusser wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Ja, als je verse Emma-matras een stank ervaart, ligt het feit dat erg gebruikelijk. Die lucht staat onschadelijk en wanneer u hetzij matras tweeënzeventig uren laat doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op om dutten. Daarom maak u geen bekommeringen betreffende de stank van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras 135 X 190

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️