Maat Eenpersoons Dekbed 🔴 7 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Maat Eenpersoons Dekbed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Maat Eenpersoons Dekbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Maat Eenpersoons Dekbed: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Maat Eenpersoons Dekbed

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Maat Eenpersoons Dekbed

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Maat Eenpersoons Dekbed Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de deken te reinigen, is de deken te gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er 2 maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en het kostprijs start op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument mag het temperatuur van de bedden zijn gereguleerd. De apparaat dient vlakbij het bed te wezen neergezet plus kan door middel van 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden de accu’s niet standaardmatig ingesloten. Het kosten van het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende materassen. We concentreren in op de twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen één dikte van 25 centimeter. De O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig eigenschap, wat uitstekend geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt precies enigszins harder. De grootste verschil tussendoor de een tweetal matrassen is dat aan het hybrid ’n pocketvering laag blijkt toegepast.
De minste afmeting van de Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en tevens het grootst maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals u kunt bekijken, bewegen de kosten krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Maat Eenpersoons Dekbed

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie last voelt door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat extra support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een erg dampig weer woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een sterke geur mag ervaren?

Inderdaad, als je verse Emma-bed een lucht ervaart, staat dat erg normaal. Die stank staat onschadelijk en als je hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt die lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om zuigelingen op toelaten dutten. Dus maakt u niet zorgen betreffende de lucht afkomstig van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Maat Eenpersoons Dekbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️