Maaike Schoon Instagram 🔴 9 VERBORGEN GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Maaike Schoon Instagram:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Maaike Schoon Instagram

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Maaike Schoon Instagram: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Maaike Schoon Instagram

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Maaike Schoon Instagram

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Maaike Schoon Instagram Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar blijkt te zijn te de dekentje te schoonmaken, blijkt het deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 plus het kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kunnen het temperatuur van de bedden zijn geregeld. De toestel dient vlakbij het bed om te wezen neergezet en kan met één afstandbediening zijn bijgesteld. Van dit bevinden de batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kosten vanaf het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij concentreren in de 2 populairste matrassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit een gemiddeld naar ferm aard, hetgeen prima aansluit voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride is precies enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussenin de 2 materassen schijnt het aan het gemengde ’n pocketveringssysteem niveau is geïntegreerd.
De kleinere maat vanaf het Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 euro en het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen van 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kan zien, lopen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Maaike Schoon Instagram

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukplekken (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun unique sterke punten. Foam opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast te een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin toch steviger dan de Originele) is gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun bezitten?

Klopt, als uw verse Emma-matras een stank ervaart, is datgene erg gebruikelijk. De geur is onschadelijk en als je het bed twee en zeventig uren laat toe doorluchten, vervaagt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op toelaten dutten. Derhalve maak je u niet bezorgdheden betreffende deze geur van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Maaike Schoon Instagram

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️