M Line Matrassen Aanbieding ➡️ 9 OPMERKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


M Line Matrassen Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

M Line Matrassen Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

M Line Matrassen Aanbieding: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over M Line Matrassen Aanbieding

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

M Line Matrassen Aanbieding

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

M Line Matrassen Aanbieding Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk blijkt te zijn te de deken om te reinigen, blijkt de dekbed te gewichtig voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 plus de prijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument mag het warmtegraad van het bedje zijn geregeld. Het machine hoort vlakbij de slaapplek om te wezen geplaatst en ook mag via één afstandbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan de accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de tempereerpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse materassen. Wij focussen in het een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen één diktegraad van 25 centimeter. De O2 kent één middelmatig tot vast aard, wat prima aansluit voor kant en rugslapers.

De hybrid is juist iets harder. Het belangrijkste verschil tussenin de een tweetal bedden is het feit dat aan het gemengde ’n pocketvering niveau is toegepast.
Het kleinere maat vanaf de Emma O2 bed kost 439 euro en tevens het grote maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen de kosten vanuit €899 t/m 2.039 euro. Net als je kan bekijken, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

M Line Matrassen Aanbieding

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Personen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder unique sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast om een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn matras een sterke geur mag bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, ligt dat erg normaal. Het lucht ligt onschadelijk en als jij hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt dat lucht. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend voor het doel baby op het laten dutten. Daarom maak je geen bezorgdheden aangaande het geur afkomstig van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over M Line Matrassen Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️