Linkedin Profiel Emma-Matras ☑️ 14 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Linkedin Profiel Emma-Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Linkedin Profiel Emma-Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Linkedin Profiel Emma-Matras: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Linkedin Profiel Emma-Matras

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Linkedin Profiel Emma-Matras

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Linkedin Profiel Emma-Matras Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk is om het dekentje om te wassen, is het dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 plus het kostprijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kunnen de warmte vanaf het bed zijn gereguleerd. Het apparaat hoort naast de de slaapplek te zijn opgesteld en ook kan door middel van 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden het accu’s niet echt standaardmatig ingesloten. De prijs van de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende matrassen. We focussen in op het 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit één medium naar ferm eigenschap, wat goed past bij kant en tevens achterkant slapers.

De hybrid blijkt juist iets steviger. De grootste verschil tussenin het een tweetal matrassen is het bij de gemengde één pocketvering laagje schijnt toegepast.
De kleinere maat van het Het Emma O2 matras kostprijs 439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het kosten van €899 tot en met 2.039 euro. Net als jij mag aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Linkedin Profiel Emma-Matras

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk als elk materialen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke kanten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig zweet of in een zeer vochtig milieu leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank mag hebben?

Inderdaad, indien je recente Emma-bed een stank bezit, is datgene zeer gebruikelijk. Het geur is onbedreigend en indien jij de matras tweeënzeventig uurtjes laat luchten, vervaagt deze stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook erkend om baby’s op om slapen. Derhalve maak u geen enkele bezorgdheden betreffende deze geur uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Linkedin Profiel Emma-Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️