Ligbedkussen Dik 🔥 11 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ligbedkussen Dik:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Ligbedkussen Dik

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ligbedkussen Dik: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Ligbedkussen Dik

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Ligbedkussen Dik

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Ligbedkussen Dik Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm alsook 240×220 en het kosten vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad tool kunnen de temperatuur van de bed worden beheerd. Het toestel dient naast de de bed om te worden geplaatst en ook mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Van dit zijn het batterijen niet standaard inbegrepen. De kostprijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende matrassen. We concentreren in op de twee favoriete materassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen één diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n medium tot ferm karakter, dat prima aansluit bij zij en ook rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussenin het een tweetal bedden blijkt het bij de hybrid ’n pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
Het kleinere afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en tevens het grootste formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het kosten vanuit 899 euro tot €2.039. Net als je kunt zien, lopen de tarieven krachtig uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ligbedkussen Dik

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukplekken (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen krachtige kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een zeer nat klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als softer (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen matras een krachtige lucht mag bezitten?

Klopt, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is datgene heel gebruikelijk. Het geur ligt ongevaarlijk en als u hetzij bed twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, vervaagt die lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby op de toelaten rusten. Daarom maak je u niet bekommeringen betreffende deze stank van jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Ligbedkussen Dik

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️