Lg Onderdelen 🔥 12 VERBAZENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lg Onderdelen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Lg Onderdelen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Lg Onderdelen: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Lg Onderdelen

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Lg Onderdelen

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Lg Onderdelen Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het mogelijk is om de dekentje te wassen, is het dekbed te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er 2 formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus de kosten begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kan het warmte vanuit het bedje zijn beheerd. De machine hoort naast de het slaapplek te worden opgesteld en kan met een afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Daarvan bestaan de batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. We concentreren in het een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen een dikte van 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld tot stevig karakter, wat uitstekend aansluit voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde is net enigszins steviger. Het grote onderscheid tussen de 2 materassen blijkt dat bij de gemengde een pocketvering laag is toegepast.
De kleinste maat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 en ook de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het kosten van €899 t/m 2039 euro. Net als je mag zien, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Lg Onderdelen

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterke punten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een zeer nat klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor om een beetje warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke lucht kun bezitten?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-matras een stank heeft, staat datgene erg gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en indien u hetzij matras tweeënzeventig uur laat ventileren, vervaagt die lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om zuigelingen op het toestaan rusten. Derhalve maak u geen enkele zorgen betreffende de lucht van je recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Lg Onderdelen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️