Levensduur Emma Matras ➡️ 5 ONTHULLENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Levensduur Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Levensduur Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Levensduur Emma Matras: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Levensduur Emma Matras

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Levensduur Emma Matras

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Levensduur Emma Matras Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar blijkt te zijn te de deken te reinigen, is de deken te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf het bedje wezen gereguleerd. De toestel moet naast de het bed om te worden neergezet en ook mag met 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden het accu’s geen standaard ingesloten. De kosten vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen ’n dikte vanaf 25. Het O2 bezit ’n medium naar stevig karakter, dat prima aansluit voor kant en achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist een beetje steviger. De grote onderscheid tussendoor de een tweetal materassen blijkt het feit dat bij het gemengde een pocketveer niveau blijkt toegepast.
Het kleinere maat van de Het Emma O2 bed kost €439 en het grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten het tarieven vanuit 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op je kan zien, bewegen het kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Levensduur Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak heeft door drukpunten (doorgaans als een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals zoals alle materialen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure optie in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel zweet of in een erg vochtig milieu verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast te een beetje warmer wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn bed een krachtige geur kan hebben?

Inderdaad, als uw recente Emma-bed een geur heeft, staat het feit dat erg gewoon. Die stank is ongevaarlijk en als u hetzij matras 72 uurtjes laat doorluchten, vervaagt dat geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend om baby’s op het om slapen. Dus maak je jij niet bezorgdheden over het stank van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Levensduur Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️