Levensduur Boxspring Matras ✔️ 10 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Levensduur Boxspring Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten te koop. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Levensduur Boxspring Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Levensduur Boxspring Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Levensduur Boxspring Matras

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Levensduur Boxspring Matras

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Levensduur Boxspring Matras Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar is om het dekentje om te schoonmaken, is het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook de kostprijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan de warmtegraad vanuit het bedden wezen beheerd. Het toestel dient vlakbij de bed om te zijn opgesteld en kan door middel van een afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse bedden. We zoomen in op het twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide materassen hebben een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld naar stevig karakter, wat uitstekend geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussen de 2 matrassen is het feit dat bij het hybrid één pocketveringssysteem laagje blijkt toegepast.
Het minste maat vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten de tarieven vanuit €899 t/m 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, lopen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Levensduur Boxspring Matras

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukplekken (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk als alle stoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen sterk kanten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat extra steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast voor te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht mag bezitten?

Ja, indien jouw verse Emma-matras een lucht heeft, ligt dat zeer gebruikelijk. Het geur staat ongevaarlijk en indien u de bed tweeënzeventig uren laat toe luchten, verdampt dat stank. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel zuigelingen op te slapen. Derhalve maak je je niet bezorgdheden aangaande de geur uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Levensduur Boxspring Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️