Leidschendam Woonboulevard ☑️ 7 ONVOORSTELBARE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Leidschendam Woonboulevard:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Leidschendam Woonboulevard

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Leidschendam Woonboulevard: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Leidschendam Woonboulevard

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Leidschendam Woonboulevard

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Leidschendam Woonboulevard Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekentje te schoonmaken, is het dekentje te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en de prijs begint op 165 euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap mag de warmtegraad van de bedje zijn geregeld. Het machine hoort naast de slaapplek te zijn opgesteld en mogen met een afstandbediening wezen versteld. Daarvan zijn de energiecellen niet standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende bedden. We zoomen in op het twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Beide bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25. Het O2 heeft een gemiddeld tot ferm aard, hetgeen prima past voor zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid is precies enigszins steviger. De grote afwijking tussen het 2 bedden blijkt het feit dat op de hybrid een pocketveringssysteem laag blijkt toegepast.
De minste afmeting van de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en tevens het grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen de kosten van €899 t/m 2.039 euro. Net als jij kunt aanschouwen, bewegen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Leidschendam Woonboulevard

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun eigen sterke kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet of in een heel nat milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor een wat knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (echter toch vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een krachtige lucht kun hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-bed een lucht bezit, staat datgene heel gebruikelijk. De lucht staat onschadelijk en indien jij de slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat doorluchten, verdampt dat lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op toelaten rusten. Dus maakt je niet bezorgdheden aangaande de stank afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Leidschendam Woonboulevard

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️