Lattenbodem ➡️ 14 BEWEZEN FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lattenbodem:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Lattenbodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Lattenbodem: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Lattenbodem

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Lattenbodem

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Lattenbodem Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar is te het dekentje om te reinigen, blijkt de deken te gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook het kosten vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad tool mag de temperatuur van het bedje worden geregeld. Het toestel dient naast de bed te wezen opgesteld en kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bestaan de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal diverse matrassen. We focussen in op de twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen één dikte van 25 cm. De O2 bezit ’n middelmatig tot stevig eigenschap, hetgeen uitstekend past voor zijde en achterkant slapers.

De hybride schijnt net enigszins steviger. Het grootste afwijking tussen de 2 bedden is het feit dat op het hybride ’n pocketvering laagje is toegepast.
Het kleinere maat van de Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en de grote afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het kosten van 899 euro tot en met €2.039. Net als u mag aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lattenbodem

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Net als ieder materialen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterke aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven hierdoor wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig weer woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun hebben?

Ja, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is het feit dat zeer gewoon. Die geur ligt onschadelijk en indien u hetzij matras tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, vervaagt dat lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd om zuigelingen op de om dutten. Daarom maak je jij niet bekommeringen aangaande de lucht van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️