Lattenbodem Pocketvering ➡️ 10 VERBAZENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lattenbodem Pocketvering:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Lattenbodem Pocketvering

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Lattenbodem Pocketvering: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Lattenbodem Pocketvering

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Lattenbodem Pocketvering

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Lattenbodem Pocketvering Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te het deken te reinigen, blijkt de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en de prijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool mag het temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat hoort naast de bed om te zijn opgesteld en ook mogen met één afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bestaan de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het prijs van het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. Wij zoomen in de een tweetal meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen kennen één diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent één gemiddeld tot vast aard, wat uitstekend aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt juist een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal matrassen schijnt het bij het hybride ’n pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 bed kost €439 en ook het grote afmeting €1.069. de Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 t/m €2.039. Net als u kan aanschouwen, gaan het tarieven krachtig uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lattenbodem Pocketvering

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk sterke punten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat meer support. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een zeer nat weer verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (desalniettemin nog harder dan de Original) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een krachtige lucht kun bezitten?

Ja, indien uw recente Emma-bed een geur bezit, is dat zeer normaal. De geur ligt onschadelijk en als jij de bed twee en zeventig uren laat doorluchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om baby’s op het toestaan dutten. Derhalve maak je u niet bekommeringen betreffende de stank van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Lattenbodem Pocketvering

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️