Latten Kopen 🔥 3 VERBAZENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Latten Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Latten Kopen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Latten Kopen: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Latten Kopen

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Latten Kopen

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Latten Kopen Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het haalbaar blijkt te zijn om het deken om te schoonmaken, is het dekentje te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus het prijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedje wezen beheerd. Het apparaat dient naast de de bedden te worden geplaatst plus mag met één afstandbediening worden versteld. Van dit bestaan de accu’s niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van de temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende bedden. Wij concentreren in op de een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben een diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit één middelmatig naar ferm aard, hetgeen goed past bij zij en rugzijde slapers.

Het hybride schijnt precies een beetje steviger. Het grote afwijking tussendoor het 2 bedden schijnt het op het gemengde ’n pocketvering niveau is toegepast.
Het minste maat vanaf het Emma O2 matras kost 439 en de grootst maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas starten de tarieven vanuit 899 euro tot 2039 euro. Net als jij mag aanschouwen, bewegen het kosten krachtig verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Latten Kopen

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die last ervaart door drukplekken (doorgaans indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Gelijk als elk stoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel dampig weer leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank mag bezitten?

Ja, als jouw recente Emma-bed een lucht bezit, staat het feit dat heel gebruikelijk. De lucht staat ongevaarlijk en als jij het matras tweeënzeventig uur laat doorluchten, verdwijnt dat lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan om zuigelingen op de toelaten dutten. Dus maak u niet bekommeringen aangaande het lucht uit uw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Latten Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️