Lang Slapen En Toch Moe 🔥 5 VERBIJSTERENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lang Slapen En Toch Moe:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Lang Slapen En Toch Moe

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Lang Slapen En Toch Moe: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Lang Slapen En Toch Moe

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Lang Slapen En Toch Moe

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Lang Slapen En Toch Moe Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, is het dekbed te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er een tweetal maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kostprijs begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument kunnen het warmtegraad van de bedje wezen beheerd. Het toestel hoort naast de het slaapplek om te worden geplaatst en kan door middel van één afstandbediening worden bijgesteld. Van dit bevinden het batterijen niet standaardgewijs ingesloten. Het prijs van het temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. We zoomen in op de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide bedden kennen één diktegraad van 25. De O2 bezit een middelmatig naar stevig eigenschap, dat prima aansluit voor zij en tevens achterkant slapers.

De hybrid is juist iets steviger. De grote afwijking tussendoor het twee bedden schijnt het feit dat bij de hybrid een pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf de Het Emma O2 matras bedraagt €439 en de grootste formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen het kosten van €899 tot 2.039 euro. Zoals jij kunt bekijken, bewegen de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lang Slapen En Toch Moe

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn voelt door drukzones (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique sterk aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie voor jou.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een intense stank mag bezitten?

Inderdaad, als je recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, is datgene zeer gebruikelijk. Die geur ligt ongevaarlijk en als jij hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om zuigelingen op om dutten. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen aangaande het geur afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Lang Slapen En Toch Moe

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️