Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl ✔️ 13 ONTHULLENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl

Emma heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is te het deken om te wassen, is de deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn twee formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook de kosten start bij 165 euro euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kan het warmte vanuit het bed zijn gereguleerd. De toestel hoort naast het bed te zijn opgesteld en mogen via 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse matrassen. We focussen in op het twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen ’n dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld naar stevig aard, wat uitstekend geschikt is bij kant en rugslapers.

De gemengde blijkt net een beetje harder. Het belangrijkste afwijking tussen het twee matrassen schijnt dat op het hybride een pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
De kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en ook het grote formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de tarieven vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Net als jij kan bekijken, lopen het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk indien een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Net gelijk alle stoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen krachtige punten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) is beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een sterke geur kun bezitten?

Klopt, indien je recente Emma-bed een stank bezit, ligt het feit dat heel normaal. De lucht staat onbedreigend en indien u het bed tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, vervaagt deze stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op de te slapen. Daarom maakt jij geen bezorgdheden betreffende de geur afkomstig van je nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Kwaliteit Verschil Emma En Matt Matras Site Radar.Avrotros.Nl

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️