Kussen Rugklachten ✔️ 7 VERRASSENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kussen Rugklachten:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Kussen Rugklachten

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kussen Rugklachten: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Kussen Rugklachten

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Kussen Rugklachten

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Kussen Rugklachten Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar blijkt te zijn te de dekentje te wassen, is het dekentje te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn twee maten beschikbaar van 150×200 centimeter en 240×220 en het kostprijs start bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument mag de temperatuur vanaf het bedje zijn gereguleerd. Het apparaat dient naast de de bed te worden geplaatst en mag via 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn de accu’s niet echt standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We focussen in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden matrassen bezitten een dikte vanaf 25 cm. Het O2 kent één middelmatig tot vast aard, dat uitstekend past voor zijde en tevens rugslapers.

De gemengde blijkt precies iets harder. De grootste onderscheid tussenin het twee materassen schijnt dat aan de hybride een pocketveringssysteem laag is geïntegreerd.
De kleinste maat vanaf de Emma O2 matras kost €439 en de grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven vanaf 899 t/m 2039 euro. Net als u kunt bekijken, bewegen de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kussen Rugklachten

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak ervaart door drukzones (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique sterk kanten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast te een beetje gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (maar nog vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn bed een intense geur kan bezitten?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-matras een stank heeft, ligt dat zeer normaal. Het lucht is ongevaarlijk en als je het slaapoppervlak twee en zeventig uur laat doorluchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op de toestaan rusten. Derhalve maak jij geen bekommeringen aangaande deze stank afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Kussen Rugklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️