Kussen Arm ☑️ 12 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kussen Arm:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Kussen Arm

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kussen Arm: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Kussen Arm

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Kussen Arm

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Kussen Arm Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is te het dekbed te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool mag het temperatuur vanuit het bedje worden geregeld. Het toestel hoort vlakbij de bedden te wezen neergezet en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bevinden het batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De prijs van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse bedden. We focussen in het twee populairste materassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit één medium tot stevig eigenschap, wat goed past bij zij en ook rugslapers.

Het hybrid schijnt net een beetje harder. De grootste onderscheid tussenin het een tweetal bedden blijkt het feit dat aan het hybrid één pocketveer niveau is toegepast.
Het minste maat van de Emma O2 materas kostprijs €439 en ook de grote afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed starten de tarieven vanuit 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij kan zien, lopen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kussen Arm

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk krachtige punten. Foam opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een heel nat milieu leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om te een wat warmer gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn bed een krachtige stank mag hebben?

Klopt, als uw verse Emma-bed een geur heeft, staat het feit dat zeer normaal. De lucht is onschadelijk en indien je het bed tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, verdampt die lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om baby op het om slapen. Derhalve maak je u geen enkele zorgen betreffende deze lucht van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Kussen Arm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️