Kuil Emma Matras ☑️ 15 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kuil Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Kuil Emma Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kuil Emma Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Kuil Emma Matras

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Kuil Emma Matras

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Kuil Emma Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn 2 formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en het kosten vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap mag de warmte van de bedje wezen beheerd. Het apparaat hoort naast de slaapplek te wezen neergezet en mag via één afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden de accu’s niet echt standaard ingesloten. Het kostprijs van de tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende materassen. We focussen in de een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben één dikte vanaf 25. Het O2 bezit een middelmatig naar ferm karakter, dat uitstekend past voor zijde en achterkant slapers.

Het gemengde blijkt juist een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussenin het twee matrassen blijkt het feit dat aan de hybrid een pocketvering laagje is toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en ook het grootst maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten de prijzen vanuit 899 t/m 2039 euro. Net als je kan aanschouwen, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kuil Emma Matras

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als elk materialen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterke punten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog harder dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank mag bezitten?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, staat het feit dat heel normaal. Het lucht staat onbedreigend en wanneer je hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd om zuigelingen op toelaten dutten. Derhalve maak jij geen enkele bezorgdheden over deze stank van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Kuil Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️