Kopfteil Bett 160 ᐅ 3 VERBAZENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kopfteil Bett 160:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Kopfteil Bett 160

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kopfteil Bett 160: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Kopfteil Bett 160

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Kopfteil Bett 160

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Kopfteil Bett 160 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de deken om te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar van 150×200 cm en 240×220 plus het kostprijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kan de warmtegraad van de bedden wezen gereguleerd. De toestel dient naast de slaapplek om te wezen neergezet plus kan door middel van een afstandsbediening worden versteld. Hiervan zijn het energiecellen geen standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende bedden. Wij concentreren in de een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen één omvang van 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld naar vast aard, wat uitstekend aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

Het hybrid blijkt precies iets steviger. Het grootste onderscheid tussen de twee materassen blijkt dat aan het hybrid een pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kost 439 en tevens de grote afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de kosten vanuit 899 t/m 2.039 euro. Zoals jij mag bekijken, gaan de prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kopfteil Bett 160

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Wie ongemak ervaart door drukzones (meestal als een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk zoals ieder materialen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk krachtige punten. Schuim werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een betere optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een erg nat weer woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag is aangepast om om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een krachtige lucht kan bezitten?

Inderdaad, als je nieuwe Emma-bed een stank bezit, staat dat heel gewoon. Het lucht is ongevaarlijk en wanneer u hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat toe ventileren, vervaagt deze stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend om baby’s op het te slapen. Dus maak jij geen bekommeringen aangaande de stank afkomstig van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Kopfteil Bett 160

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️