Komt Emma Matras Uit China ☑️ 6 VERRASSENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Komt Emma Matras Uit China:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Komt Emma Matras Uit China

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Komt Emma Matras Uit China: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Komt Emma Matras Uit China

Emma Sleep biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Komt Emma Matras Uit China

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Komt Emma Matras Uit China Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het denkbaar blijkt te zijn om het dekentje om te reinigen, is het deken te gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en de prijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kunnen de temperatuur van de bed worden beheerd. De machine hoort naast de slaapplek te worden geplaatst plus kan via 1 afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit bevinden de energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse materassen. We concentreren in het een tweetal populairste materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten één diktegraad vanaf 25. De O2 heeft ’n middelmatig naar ferm eigenschap, wat uitstekend aansluit voor kant en tevens rugzijde slapers.

De hybride is precies een beetje steviger. De grote onderscheid tussen de twee bedden blijkt het op de gemengde een pocketveringssysteem laag is toegepast.
De minste afmeting vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en ook de grootste maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het kosten vanaf 899 euro tot €2.039. Zoals je kunt zien, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Komt Emma Matras Uit China

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie pijn voelt door drukpunten (doorgaans als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique krachtige punten. Foam opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een zeer vochtig weer leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steeds vaster dan de Original) is aangemerkt.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een krachtige geur kun ervaren?

Inderdaad, indien jouw nieuwe Emma-matras een stank ervaart, ligt datgene erg gebruikelijk. Het geur is ongevaarlijk en wanneer u hetzij matras 72 uurtjes laat luchten, vervaagt die stank. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel zuigelingen op om rusten. Daarom maak je u geen enkele bezorgdheden betreffende deze geur afkomstig van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Komt Emma Matras Uit China

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️