Klemmen Voor Dekbedovertrek ✔️ 8 OPMERKELIJKE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Klemmen Voor Dekbedovertrek:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Klemmen Voor Dekbedovertrek

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Klemmen Voor Dekbedovertrek: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Klemmen Voor Dekbedovertrek

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Klemmen Voor Dekbedovertrek

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Klemmen Voor Dekbedovertrek Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te schoonmaken, is de dekentje te zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er 2 maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter en 240×220 plus het kostprijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen het warmte vanaf het bed zijn gereguleerd. De apparaat hoort naast het bed te worden opgesteld en ook kan via één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn de batterijen geen standaard inbegrepen. De prijs van de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. Wij concentreren in op het 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 heeft één medium naar vast karakter, dat prima geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt net enigszins steviger. De grote afwijking tussen de een tweetal matrassen schijnt het aan het hybrid een pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 bed kostprijs €439 en de grootst afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen de kosten vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kunt zien, bewegen het kosten sterk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Klemmen Voor Dekbedovertrek

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de modellen door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterke kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om te een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn eigen bed een krachtige geur mag bezitten?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is datgene heel gewoon. De lucht ligt onbedreigend en indien u de matras tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdampt dat stank. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel zuigelingen op de laten dutten. Derhalve maak jij niet bezorgdheden over de stank uit uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Klemmen Voor Dekbedovertrek

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️