Klachten Emma Matras ☑️ 13 VREEMDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Klachten Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Klachten Emma Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Klachten Emma Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Klachten Emma Matras

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Klachten Emma Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Klachten Emma Matras Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, blijkt de deken te gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en het kostprijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen het temperatuur vanuit het bedje wezen gereguleerd. Het machine moet naast de bed om te worden neergezet plus mag via 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen niet echt standaard inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse materassen. Wij concentreren in op het een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben één dikte van 25. De O2 heeft ’n middelmatig tot stevig eigenschap, wat prima geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het gemengde schijnt net een beetje harder. De grootste afwijking tussenin de een tweetal bedden blijkt het feit dat op de hybride ’n pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
De kleinere maat van het Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 euro en ook het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan het kosten vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Zoals je kan zien, lopen de kosten sterk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Klachten Emma Matras

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Zoals gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk krachtige kanten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig transpireert of in een heel dampig weer leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top opperste laag is aangepast voor om een wat warmer wolkengevoel en daarom als softer (maar toch vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-bed een stank ervaart, staat het feit dat zeer normaal. De stank ligt onschadelijk en als u de slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat doorluchten, verdampt die stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby op de laten rusten. Derhalve maak je geen enkele bezorgdheden over de geur afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Klachten Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️