Kissens 🔥 12 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kissens:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Kissens

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kissens: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Kissens

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Kissens

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Kissens Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te het deken te wassen, blijkt de dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er 2 afmetingen beschikbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap mag het warmtegraad vanuit het bedje zijn gereguleerd. Het apparaat hoort naast het slaapplek om te zijn neergezet plus mogen door middel van 1 afstandbediening wezen aangepast. Van dit bevinden het batterijen niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs van de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse bedden. We focussen in de 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen een omvang vanaf 25. Het O2 heeft een medium naar vast aard, hetgeen goed past voor kant en ook achterkant slapers.

De gemengde is net iets harder. De belangrijkste verschil tussen het 2 materassen schijnt het bij het gemengde een pocketveer laag is geïntegreerd.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 materas bedraagt 439 en de grootst afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed starten het kosten vanuit 899 tot 2.039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, gaan het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Kissens

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Wie last voelt door drukzones (meestal als een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als softer (maar nog vaster dan de Original) wordt gezien.

Is het waar datgene mijn eigen matras een sterke geur mag hebben?

Ja, als je verse Emma-matras een lucht ervaart, is het feit dat heel gewoon. De geur staat ongevaarlijk en als u het matras tweeënzeventig uurtjes laat luchten, verdampt deze lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend om baby’s op het te dutten. Daarom maak je jij geen enkele bekommeringen over de stank van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Kissens

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️