Kanten Dekbedovertrek ᐅ 12 OPZIENBARENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kanten Dekbedovertrek:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Kanten Dekbedovertrek

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kanten Dekbedovertrek: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Kanten Dekbedovertrek

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Kanten Dekbedovertrek

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Kanten Dekbedovertrek Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar is om het dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool mag de warmtegraad vanaf het bedden worden geregeld. Het apparaat hoort naast de slaapplek te wezen geplaatst en ook kan met een afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit zijn de batterijen niet standaardgewijs ingesloten. De kostprijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse bedden. We zoomen in op het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben ’n dikte van 25. Het O2 bezit één medium naar ferm eigenschap, hetgeen goed past voor kant en tevens rugslapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. De grootste onderscheid tussen de 2 materassen is het feit dat aan de hybrid een pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinste maat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 euro en tevens het grote maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan het prijzen vanuit 899 euro t/m €2.039. Zoals je mag zien, lopen het prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Kanten Dekbedovertrek

Naast de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer gemak, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterke punten. Foam werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een erg nat milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast voor voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke matras een krachtige geur kun ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt dat zeer gewoon. Het geur staat onbedreigend en indien jij de bed 72 uren toelaat ventileren, vervaagt die stank. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby’s op de toelaten rusten. Derhalve maak je jij geen bezorgdheden over de geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Kanten Dekbedovertrek

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️