Jysk Topper ☑️ 6 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Jysk Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Jysk Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Jysk Topper: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Jysk Topper

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Jysk Topper

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Jysk Topper Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar is om de dekbed te reinigen, blijkt de dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er 2 maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus het kosten start op 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag de warmtegraad vanaf het bedden zijn geregeld. Het apparaat moet naast het slaapplek te zijn geplaatst en kan door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kosten vanaf het tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We zoomen in de twee populairste materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent ’n middelmatig tot vast karakter, dat prima aansluit bij kant en tevens rugslapers.

De hybride schijnt juist enigszins steviger. Het grote verschil tussenin het twee bedden blijkt het op het hybrid één pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinere maat vanaf de Het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en ook de grootste afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan het kosten van €899 tot en met €2.039. Zoals u mag aanschouwen, bewegen de prijzen sterk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Jysk Topper

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk zoals elk materialen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige punten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer nat milieu woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (echter toch steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn bed een krachtige lucht kun ervaren?

Ja, als je nieuwe Emma-bed een geur ervaart, ligt datgene erg normaal. Die stank is onbedreigend en als je het bed tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby op toelaten dutten. Derhalve maak jij geen bekommeringen over het geur afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Jysk Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️